fbpx

Te Huur

Kantoorruimte
(verhuurd)

Polyvalente
ruimte (verhuurd)

Atelier- of opslagruimte

Contacteer ons nu

U komt graag eens op locatiebezoek, of u heeft enkele vragen? Bel ons op het nummer +32 (0)56 50 20 94 of neem contact met ons op via het contactformulier

Te Koop

Fase 1

Oppervlakte 3.000m2
Status Gerealiseerd

BESCHRIJVING

Ontwikkeling van de eerste fase van ‘Poort tot Poperinge’ tot een nieuwe bedrijvenzone met diverse type KMO-units. Er zijn units voor productie of opslag met magazijnruimte. De units werden ontwikkeld met variabele afmetingen die samenvoegbaar zijn op maat van de klant.

Fase 2

Oppervlakte 4.000m2
Status Gerealiseerd

BESCHRIJVING

De tweede fase van ‘Poort tot Poperinge’ geniet van een grote visibiliteit vanaf de Europalaan. Het project omvat langs de voorzijde polyvalente ruimtes voor showroom, handel, vrije beroepen en kantoren. De achterzijde bestaat uit ruimtes voor productie of opslag.

Fase 3

Oppervlakte 3.500m2
Status In verkoop

BESCHRIJVING

Ontwikkeling van de derde fase van de ‘Poort tot Poperinge’ tot een nieuwe bedrijvenzone met diverse type KMO-units.

Een geschikte locatie voor elke ondernemer

Door ons divers aanbod van units zijn we in staat om voor elke ondernemer het geschikte pand te vinden. In de Poort tot Poperinge kan u terecht voor kantoorruimte, handelsruimte en magazijnruimte. Contacteer ons vrijblijvend met uw wensen en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Europalaan 1

Handel- en dienstverlening

Europalaan 5

Kleinschalige nijverheid

De Poort tot Poperinge is een bedrijvencentrum in de Westhoek dat ruimte geeft aan ondernemers om te groeien.

De Poort tot Poperinge is een uniek bedrijvencentrum in de Westhoek. Er zijn een 50-tal diverse bedrijven gevestigd die zowel actief zijn in kleinschalige nijverheid, dienstverlening en handel. Deze diversiteit zorgt voor een honderdtal bezoekers per dag op de site.

Gevel Poort tot Poperinge

Waarom kiezen voor de Poort?

een TOPLOCATIE in de westhoek

De Poort tot Poperinge bevindt zich in de industriezone Sappenleem. Het complex ligt aan de ring en is vlot bereikbaar. Ook het openbaar vervoer ligt op wandelafstand. Naast een tal van parkeerplaatsen is de locatie ook vlot toegankelijk voor vrachtwagens.

flexibiliteit om te groeien

Heeft u tijdelijk extra stockageruimte nodig of u wil graag verhuizen naar een grotere unit? Door onze flexibiliteit verhuist u vlot van unit zodat u kan blijven groeien.

DIVERSiteit van ondernemingen

Het bedrijvencomplex huisvestigt een gevarieerde mix van bedrijven. Bedrijven leren elkaar kennen wat gunstig is voor elkaars netwerk.

Poort tot Poperingenaars

TPR IMMO

Beverensestraat 33
8850 Ardooie

BE 0450.455.429

T +32 56 50 20 94
E info@tpr-immo.be

POORT TOT POPERINGE

Europalaan 1
8970 Poperinge

 

BEDRIJVENTERREIN TIELT

Herderstraat 10
8700 Tielt

VOLG ONS

Facebook