fbpx
pop-up ruimte in poperinge

Win jouw Pop-up in de Poort tot Poperinge

Heb je een ondernemersdroom dat je wil uittesten? Wil je als onderneming een nieuw product of dienst lanceren? TPR zoekt gedreven ondernemers die in de Poort tot Poperinge dit najaar een pop-up willen openen. Het meest creatieve concept wint in het najaar van 2020 gedurende 3 maanden gratis een ruimte.

WIE

We hebben als doel om zowel jonge als ervaren ondernemers te steunen door een ruimte ter beschikking te stellen. Zin om iets nieuw te proberen? U kan er een product of concept op een laagdrempelige manier en zonder veel risico’s testen bij het grote publiek. Dit kan een dansstudio zijn, een bloemenwinkel, een escaperoom, een nieuwe productlancering, … . Alles kan!

WAT

U wint een ruimte op een zichtlocatie in de Poort tot Poperinge. De ruimte heeft een oppervlakte van 100m2. Er is een ruime parking aanwezig en u bent omringd door lokale ondernemers die dagelijks honderden bezoekers aantrekken op de site. De ruimte kan naar eigen wens worden ingericht. De winnaar mag zijn pop-up openen van november 2020 tem januari 2021.

interieur pop-up locatie poperinge
exterieur pop up locatie poperinge
exterieur pop up locatie poperinge

VOORWAARDEN

Om te kunnen deelnemen moet het idee voldoen aan enkele voorwaarden.

  • Je bent meerderjarig;
  • Je bedenkt een concept dat attractief en haalbaar is;
  • Jouw concept is geen directe concurrentie met andere Poort tot Poperingenaars;
  • Je maakt een voorstelling op max 2 A4’s met een voorstelling wie je bent, naam van jouw pop-up verhaal en een beschrijving van het concept en/of product. Laat ons ook zeker ook weten waarom jij deze pop-up ruimte verdient.

Q & A

Mag ik de ramen bestickeren om reclame te maken?

U mag de ramen bestickeren met uw branding (op eigen kosten) op voorwaarde dat deze op het einde er terug zonder schade kan worden afgehaald. 

Hoe mag ik de ruimte aankleden?

U kan de ruimte volledig naar wens inrichten. Wel vragen we om geen bevestigingen te maken aan de wanden. U kan van ons ook beurswanden gebruiken om de ruimte eventueel in te delen.

Wat met water- en elektriciteit?

Deze zijn aanwezig en voorzien wij op onze kosten. Gelieve wel bij een ‘normaalverbruik’ te blijven en geen 10 oude frigo’s aan te sluiten anders zullen we dit moeten herzien. 🙂

Mag ik deze ruimte delen met een andere ondernemer?

U mag gerust samenwerken met een andere ondernemer(s) om deze pop-up in te richten en uit te baten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!  

Midden oktober tot midden januari lukt niet voor mij, wat nu?

Dit is bespreekbaar. Wij vinden flexibiliteit aan ondernemers aanbieden een belangrijk punt. Wilt u de periode liever opschuiven met een 2-tal weken dan kijken we samen de planning na. 

Heeft u nog andere vragen, stuur ons gerust een mailtje!

SELECTIE

Stuur jouw voorstelling uiterlijk tegen 2 oktober 2020 om 23u59 door naar info@tpr-immo.be.

TPR IMMO

Beverensestraat 33
8850 Ardooie

BE 0450.455.429

T +32 56 50 20 94
E info@tpr-immo.be

POORT TOT POPERINGE

Europalaan 1
8970 Poperinge

 

BEDRIJVENTERREIN TIELT

Herderstraat 10
8700 Tielt

VOLG ONS

Facebook